Slide
Slide

Comunitats de propietaris i administració de finques.

Slide

Informació sobre les noves tarifes de l'Electricitat.
Entrada en vigor a partir del dia 1 de juny de 2021.

Slide

Comunitats de propietaris i administració de finques.
Vostè gaudeixi de les zones comunes!

Slide

Comunitats de propietaris i administració de finques.
Vostè només preocupi's de gaudir de la seva llar!

Slide

Dextra aconsella com afrontar el coronavirus a la comunitat de veïns!

Slide
Slide

Comunitats de propietaris i administració de finques.
Gestió de comunitats de parkings i complexes.

previous arrow
next arrow

Qui som

A principis de l’any 2.000 es va crear , el que en un futur seria Dextragrup, amb la funció d’oferir els serveis d’administració de les Comunitats de Propietats, Assegurances i Assessoria fiscal i laboral. Aquesta societat creada per diferents persones, entre elles Jordi Masó i Poch, van situar-se a l’avinguda Lluís Pericot 43 de Girona.

Durant els primers anys l’empresa es va especialitzar amb el qué considerava el seu pilar i és la Gestió de les Comunitats de Propietats i les Assegurances d’edificis i habitatges. Donat el seu creixement es van traslladar a Riera Bugantó, 1 amb al finalitat d’aconseguir sé la mà dreta dels propietaris i acompanyar-los en la seva gestió, confiança i transparència ja que aquests eren i són els inicis del nom comercial DEXTRA.

Als voltants de gener del 2011 la empresa va renéixer sota el nom Dextragrup Finques sota l’administració i direcció de Jordi Masó i Poch i un equip de persones amb una gran experiència en aquest món per tal de poder acompanyar i assessorar les demandes dels propietaris amb els que treballaven. EL principal lema de l’equip era oferir transparència en la gestió, la màxima professionalitat i una millor comunicació amb els propietaris.

El resultat fou tan positiu que l’any 2015 van haver de canviar la oficina al carrer Enric Claudi Girbal i Nadal número 25 ja que disposaven de més espai per poder oferir una millor atenció i una sala de juntes on poder orientar i assessorar els propietaris. De fet, la nostra experiència en la gestió de comunitats ens ha facilitat ampliar –nos com a empresa i gestionar lloguer de pisos amb la mateixa transparència i serveis que les comunitats.

La feina d’aquests anys segueix essent la mateixa línea i motiu del seu origen. El creixement de Dextragrup Finques ha sigut possible gràcies a seguir la fidelitat de ser la mà dreta de les propietats i acompanyar-los quan necessiten la nostra experiència. El nostre creixement va acompanyat de la millora de la nostra gestió on disposem d’un sistema informàtic que permet als propietaris des de casa visualitzar el que necessiten com les actes, liquidacions, la comptabilitat diària i les factures que paga la comunitat juntament amb un telèfon d’urgències disponibles 24 hores tots els dies de l’any a fi d’oferir la cobertura necessària al moment oportú. Confiem amb la importància de la bona relació amb els presidents, propietaris i el nostre equip i seguirem aquest camí amb ganes i empenta per continuar millorant.